Avís Legal

AVÍS LEGAL

 

Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquesta pàgina web està subjecte a les següents condicions:

  • Només s’autoritza l’ús personal i no comercial. No s’autoritza la còpia, reproducció, transmissió, distribució o modificació del lloc web i els seus continguts.
  • GIAVE, S. A. no garanteix l’exactitud, veracitat o integritat dels continguts d’aquest lloc web. GIAVE, S. A. no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés a ell o per la impossibilitat d’accedir-hi.
  • Quan visiti aquest lloc web, el seu navegador pot emmagatzemar informació tècnica en el seu ordinador: l’ús de cookies no proporciona cap informació personal ni informació sobre el seu ordinador, només estan destinades a estalviar-li temps quan torni a visitar-nos i ajudar-nos en la millora  del disseny del nostre lloc web.

 

Política de Privacitat

D’acord al que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades recollides en el present contracte seran incloses en un fitxer automatitzat del que és responsable l’empresa GIAVE, S. A., i la finalitat del qual és la prestació dels serveis aquí oferts.

En qualsevol cas, podran exercir-se gratuïtament els drets d’accés, rectificació i cancel·lació dirigint-se a: giave@giave.com, o per correu postal a:

GIAVE, S. A.
C/ Islàndia, 2

Pol. Ind. Pla de Llerona
08520  Les Franqueses del Vallès

(Barcelona)