top_news

Giave pren mesures preventives per evitar contagis

Des de Giave us volem informar que hem cancel·lat tota la presencia dels nostres tècnics, visites comercials i esdeveniments internacionals fins el mes de maig degut a la malaltia del Coronavirus ( COVID-19).

Donat l’impacte que ha creat el COVID-19 en la nostra vida laboral i quotidiana, la junta directiva de Giave, despés de valorar tota la informació donada per les autoritats sanitàries durant aquestes setmanes i per poder prevenir durant les properes, ha adaptat l’activitat productiva d’acord amb la pandèmia i s’han pres mesures preventives a les nostres instal·lacions.

Amb l’objectiu d’oferir als nostres clients una major flexibilitat en aquest moment, hem reforçat la nostra Asistencia remota, estem prenent les mesures necessàries per evitar parar els nostres processos de producció sense evitar la nostra obligació de protegir la salut i la seguretat de tots els nostres treballadors seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Ens agradaria expressar les nostres sinceres condolences a tots els afectats per aquesta malaltia i valorem el treball dels professionals sanitaris i governs de tot el món que estan a primera línia per poder remetre el virus.

Estem vivint temps difícils, per això volem que sàpiguen la seguretat, la salut i el benestar de tots es la nostra principal prioritat.