Giave

Líders en la fabricació de maquinària per a la impressió en buitgravat i flexografia, i tall i rebobinat, a Giave li oferim un servei personalitzat mitjançant el qual adaptarem els nostres equips a les necessitats específiques de la seva empresa optimitzant-ne el rendiment i productivitat.

A Giave som uns dels principals fabricants i subministradors de maquinària per a la impressió i conversió d’embalatge flexible i derivats (plàstic, paper, film metal·litzat i bandes d’alumini), i aportem a la seva empresa els mateixos valors que ens han mantingut al capdavant del mercat durant més de 30 anys:

Maquinària per a la impressió i conversió d’embalatge flexible.

Sector farmacèutic

Sector càpsules

Sector paper

Sector alimentari

Sector embalatge flexible

Sector sacs i bosses

Tecnologia

A l’avantguarda dels darrers avenços en el sector de la impressió i conversió de materials flexibles, a Giave adoptem i desenvolupem les darreres innovacions tecnològiques per maximitzar el rendiment dels nostres equips i la capacitat productiva de la seva empresa.

Qualitat

La nostra aposta per l’excel·lència es materialitza al llarg de tot el procés de producció de les nostres rotatives per a la impressió i conversió, i fins i tot prèviament amb la sel·lecció de marques i partners amb els quals col·laborem. Exemple d’això en són els serveis de manteniment que seguim realitzant a màquines instal·lades fa més de 20 anys.

Innovació

El desenvolupament dels nostres equips es basa en la innovació per maximitzar la rendibilitat del procés productiu i la competitivitat dels nostres clients. Innovació en el disseny, en els serveis i, sobretot, innovació tècnica amb la qual integrem millores constants a les nostres màquines.