Projectes especials

A Giave adaptem els nostres equips d’impressió i conversió per donar resposta no només a les demandes del sector, sinó també a les necessitats específiques de la seva empresa, maximitzant-ne el rendiment i competitivitat en funció de les necessitats que el propi client o els nostres especialistes puguin detectar. D’aquesta manera, a partir dels nostres equips i components, o com a projectes especials completament personalitzats, fabriquem la nostra maquinària per donar resposta a la realitat de la seva empresa.

Al llarg de més de 30 anys d’experiència ja són moltes les empreses que han comptat amb el nostre servei d’adaptabilitat per ajustar la tecnologia de Giave al seu propi procés productiu amb un resultat que sempre es tradueix en un millor rendiment i competitivitat.

Si desitja més informació sobre els nostres projectes a mida, no dubti en contactar amb nosaltres.

TALLADORA DUPLEX

Està composta per un mòdul desbobinador de canvi totalment automàtic de bobina, un sistema de tall longitudinal en línia i un mòdul rebobinador amb canvi totalment automàtic. Aquesta màquina permet l’entrada de bobines a 1.250 mm. d’ample i la sortida de dos o tres bobines de diferents amplades per alimentar rotatives de buitgravat de banda estreta.

PROJECTE TIMBRE

Rotativa de buitgravat MULTICOLOR SV, que sincronitza en línia dos mòduls d’encunyat, un mòdul de perforació i sistema de tall longitudinal. La sortida del material pot realitzar-se bé a bobina mitjançant un mòdul rebobinador o bé a plecs mitjançant un sistema de tall amb sortida a fulls i apilat automàtic.

PROJECTE FLEXOGRAFIA / BUITGRAVAT EN LÍNIA

Rotativa flexogràfica model MIZARFLEX sincronitzada en línia amb un grup de buitgravat per a l’aplicació a registre de laques, vernissos, etc. La línia incorpora sistemes totalment automàtics de desbobinat, de tall longitudinal en línia mitjançant fulles circulars abans del rebobinat i de rebobinat amb canvi de bobina.