Serveis

Nascut al voltant d’un taller familiar de reparació de maquinària, Giave s’especialitza en la fabricació de impressores flexogràfiques per a la impressió de paper i plàstic en els primers anys de la dècada dels 70. Des d’aleshores hem mantingut un servei amb el qual oferim als nostres clients no només l’especialització i professionalitat que es pot esperar d’una firma de les nostres característiques, sinó també l’atenció i proximitat que només un recorregut com el nostre permet oferir.

Aquesta atenció al client s’ha vist reforçada en els darrers anys amb la integració, en molts dels nostres equips, d’un sistema que permet realitzar una assistència telemàtica des de les nostres instal·lacions a qualsevol punt del món on es trobi la màquina.

Adaptabilitat

 

A Giave adaptem els nostres equips d’impressió i conversió per donar resposta no només a les demandes del sector, sinó també a les necessitats específiques de la seva empresa, maximitzant-ne el seu rendiment i competitivitat en funció dels seus requeriments.

Especialització

 

Pioners a Espanya en la fabricació d’algunes màquines i components com la impressió en buitgravat, el nostre equip es compon de professionals altament qualificats que en molts casos han desenvolupat la seva carrera amb nosaltres i li oferiran el millor assessorament tant en el disseny dels nostres productes com en l’adaptació d’aquests a les necessitats específiques de la seva empresa.

Proximitat

 

Des de la primera presa de contacte i més enllà del desenvolupament d’un projecte en funció dels seus requeriments, a Giave podrà comptar en tot moment amb el nostre suport per a donar solució a qualsevol alteració en el funcionament del seu equip o per a optimitzar el seu rendiment amb la integració de les millores que desenvolupem constantment.

Servei postvenda

 

La nostra relació amb el client perdura molt temps després amb la gestió de recanvis, reparació d’avaries i serveis de manteniment. Actualment, 40 anys després de la nostra fundació, seguim realitzant tasques de manteniment a la maquinària que fabricàrem en els primers anys de la nostra empresa, i sabem que la qualitat del nostre procés de producció ens mantindrà al costat dels nostres clients actuals per molt temps.